keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Kuulumisia, muttei kuvia

Kuvia en voi nyt laittaa, kun kamera lähti riparilaisen matkaan eilen. Viikko on nyt pärjättävä ilman kameraa... ja poikaa... Eilen aamulla vein leiriläisen seurakuntatalolle, josta bussi lähti ajelemaan kohti tätä paikkaa www.joutenlampi.fi ja en saanut edes autoa parkkiin laittaa, vaan lennosta oli poika heitettävä ja kurvattava mahdollisimman nopeasti pois näköpiiristä. Tulee vielä paasaamaan papille, ettei saanut pojalle kumppareita matkaan ja sadetakkia. Oli piilottanut ne sievästi huoneensa nurkkaan. Kun ei siellä kuulemma tarvita ja eikä muillakaan. Illalla laitoin tekstiviestin ja kyselin kuulumisia -ei vastausta. Pitänee yrittää tänään uudestaan.

Tällä viikolla meillä on käynyt sellainen huiske ja melske. Vaihdettiin öljylämmitys maalämpöön. Ensin porattiin 200 metriä maan uumeniin ja sitten sinne upotettiin putki. Muusta olenkin sitten ihan pihalla, mutta tärkeintä on, että maalämpö säästää lämmityskustannuksissa (toivottavasti!!!), nostaa talon arvoa, on ekologinen ja huoleton. Aika näyttää, missä mennään.

Tänään oli viimeinen työpäivä ja odotettu kolmen viikon loma alkakoot, jihuuu!!!
Ostin viiden kilon laatikon mansikoita aamulla samalla kun kipaisin ostamassa munkit työkavereille. Ajattelin, että syödään nyt tästä laatikosta niin paljon kuin jaksaa. Ukkini sanoi aikoinaan, että se on parasta säilöntää se. Kakkukin tuli luvattua, joten täytynee lähteä vatkaamaan kermaa. Tunnustan, että ostin tylsän valmispohjan. Mutta nyt toivotan rentoa viikonloppua kaikille, sii juu...